AYAK İZİMİN FARKINDAYIM KAMPANYA EKİBİ VE GİRESUN TEMA İŞBİRLİĞİNDE FARKINDALIK YARATMAK VE FİDAN BAĞIŞI İÇİN STAND ÇALIŞMASI YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı ve OPET iş birliğinde yürütülen "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" projesi kapsamında okulumuz tarafından İklim Değişikliği ve Karbon Ayak İzi konularında farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan Ayak İzimin Farkındayım Kampanyası ekibi ve Giresun TEMA işbirliğinde İklim Değişikliği ve Karbon Ayak İzi konularında farkındalık yaratmak amacıyla Giresun Atatürk Meydanı'nında stand kuruldu. Standı ziyaret edenlere ve öğrencilerimizin ulaştıkları vatandaşlarımıza Ayak İzimin Farkındayım kampanyası tanıtıldı. Ayrıca iklim değişikliği ve karbon ayak izi konularında bilgilendirmeler yapılarak alınması gereken tedbirler anlatıldı. Bunun ile birlikte TEMA Vakfına fidan bağışı yolları tanıtılarak vatandaşlarımızın ağaçlandırma çalışmalarına destek olmaları teşvik edildi. Ekibimiz, okulumuz adına yapılmasına vesile oldukları fidan bağışları ile okulumuzun Karbon Nötr hedefine yaklaşmasına katkı sundular.

28-04-202428-04-202428-04-202428-04-2024

Yayın: 28.04.2024 - Güncelleme: 28.04.2024 12:01 - Görüntülenme: 69